Vrei sa afli primul de promotiile DSDentalClinic?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Inscrie-te !

Detartraj cu ultrasunete

Detartraj cu ultrasunete
0 17 November 2014

Detartraj cu ultrasunete reprezintă curăţarea profesională a dinţilor cu ajutorul unui aparat pe bază de ultrasunete.  Detartrajul este bine să fie făcut la un interval nu mai mic de 6 luni unul după altul, dar acesta se poate prelungi la cei care îşi menţin o igienă exemplară. Medicul stomatolog este singurul în măsură să decidă dacă aveţi nevoie de un detartraj sau nu, printr-un control periodic.

Consumul de alimente colorate si agresive cu dintii pot determina ingalbenirea si deteriorarea cestora. Multi factori externi afecteaza culoarea dentitiei: consumul excesiv de ceai, cafea, tigari, administrarea anumitor antibiotice etc.

detartraj

 

Detartrajul nu afectează deloc dinţii, din contra, îi protejează prin îndepărtarea perfectă a tuturor depunerilor moi şi mai ales dure de pe suprafaţa acestora, cât şi din şanţul gingival. Depunerile moi care rămân în urma unei perieri incorecte a dinţilor, sub acţiunea salivei, se mineralizează şi se transforma în tartru. Dacă depunerile moi le mai putem curăţa noi singuri, acasă, cele deja transformate în tartru necesită o vizită la medicul dentist, singurul care le poate îndepărta. Detartrajul nu afecteaza smalţul dinţilor și obturaţiile corecte, nu “subţiază” dintele şi nu dăunează .

Detartrarea permite evitarea diferitelor neplaceri si patologii cauzate de tartru, cum ar fi bolile parodontale, halena, dezvoltarea proceselor carioase sub depozitele tartrice, coloratii inestetice.

 

 

Detartraj cu ultrasunete / arcada  50RON
Periaj professional ambele arcade  50RON
Air-flow /arcada  50RON
Fluorizare ambele arcade  50RON
Igienizare completa (detartraj + periaj+ airflow) 180RON

 


Pin It on Pinterest