Vrei sa afli primul de promotiile DSDentalClinic?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Inscrie-te !

Hollywood Smile – Fatete dentare

Hollywood Smile – Fatete dentare
0 17 November 2014
  • În societatea actuală, succesul socio-profesional este râvnit de majoritatea indivizilor. veenersUn zâmbet sănătos şi mai ales frumos, poate garanta de multe ori acest succes. Dantura frumoasă oferă semenilor un zâmbet agreabil, făcându-ne mult mai încrezători în propria persoană, siguri pe noi şi nu în ultimul rând, mult mai îndrăzneţi.
  •  Faţete dentare ceramice sunt “învelişuri” subţiri din portelan care se aplică pe suprafaţa vizibilă a dinţilor frontali, în special la cei superiori, restaurându-le armonios fizionomia.
  • Se confecţionează unicat, în forma, culoarea şi poziţia dorită şi corectează estetic dintele sau dinţii deterioraţi, fie că este vorba carii şi fracturi, de diastemă (strungăreaţă) sau ciobituri, deformări sau coloraţii persistente, dinţi înghesuiţi sau abrazaţi.
  • Deoarece confecţionarea lor implică artă şi ştiinţă şi necesită experienţă îndelungată, respectiv tehnologie deosebită, tratamentul de faţetare este considerat “vârful de lance” în rândul procedurilor de cosmetică dentară.
  • Este printre puţinele modalităţi de a obţine rapid “zâmbetul de vis”, fiind un tratament foarte solicitat de starurile de la Hollywood sau cele din show-biz.
  • Prin aplicare de fatete dentare,  dintele este şlefuit foarte puţin, manopera considerându-se minimal invazivă. Se confecţionează cu multă migală, manual, de către tehnicianul dentar sau modern şi rapid, cu ajutorul tehnologiei cad/cam. Indiferent de metoda de realizare, medicul pregăteşte dinţii în cabinet, şlefuind o cantitate minimă de substanţă dentară (0,5-0,7mm).

Pentru mai multe informatii va asteptam in cabinet! Dr. Diana Stanescu Medic Coordonator DSDentalClinic


Pin It on Pinterest