Vrei sa afli primul de promotiile DSDentalClinic?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Inscrie-te !

Implant dentar

Implant dentar
0 17 November 2014
  • Milioane de oameni suferă de pierderea dinților, de obicei, prin boli parodontale, sau din cauza cariilor dentare netratate la timp. Cea mai bună metodă de a-și recupera zâmbetul este protezarea prin implant dentar.

implanturi_hljo

Ce este un implant dentar?

  • Un implant dentar reprezintă radacina unui dinte artificial ce urmează a înlocui dintele lipsă de pe arcadă. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un șurub de titan care este plasat prin tehnici speciale in interiorul osului maxilar/mandibular pentru a înlocui dintele/dinții lipsă de pe arcadă.punte_distala_pe_implanturi
  •  Terapia pe implante necesită câteva etape împarțite pe o durată mai lungă de timp, în jur de 3-9 luni. După această perioadă implantul este acoperit cu un bont de vindecare și o coroană provizorie care are rolul de a conforma gingia și a favoriza protezarea definitivă ulterioară.
  • Există și posibiltatea plasării unui implant imediat dupa extracția dintelui bolnav, tehnica folosită pentru a reduce timpul de tratament și a conserva osul care va primi un implant dentar; în aceeasi sedința pacientul poate primi și coroana provizorie-protezare imediată. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes în toată lumea.

 

Pentru mai multe informatii va asteptam in cabinet! Dr. Diana Stanescu, Medic Coordonator DSDentalClinic

 

Posted in Implantologie | Tags:

Pin It on Pinterest