Vrei sa afli primul de promotiile DSDentalClinic?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Inscrie-te !

Politica de confidentialitate si politica de cookie-uri

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale noastre, Societatea noastra., cu sediul în Bucuresti, înregistrata la Registrul Comertului București ,în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.dsdentalclinic.ro („Site-ul”). Din acest motiv, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali , identitate economică, culturală sau socială.
  1. Ce date prelucram și în ce scop?
  • dacă sunteți un client sau potențial client :prelucrăm următoarele categorii de date ca urmare a interacțiunii cu noi:
  • dacă aveți un cont pe Site: nume și adresa de mail. Crearea unui cont pe Site nu este condiționată de achiționarea unui produs sau serviciu. Totuși crearea unui cont permite plasarea unei cereri prin intermediul Site-ului. În vederea accesări contului Dvs. va trebui să stabiliți o parola. Vă rugăm să vă asigurați că mențineți secretul parolei precum și a oricăror alte informatii legate de contul dvs.Datele dumnevoastră vor fi stocate în vederea înregistrării și operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a plasa comenzi pentru achiziționarea unui serviciu/ produs/participa la conferinte/participa la concursuri.
  • dacă achizitionați produse sau servicii prin intermediulSite-ului: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, în cazul în care indicați mai multe adrese).
În cazul în care doriți să plătiți pentru serviciile/ produsele achiziționate de la noi prin card de credit sau de debit, vi se va solicita să furnizați informatii aflate pe aceste cărți de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesării plătii dumneavoastră, utilizând aceasta modalitate. Toate raporturile generate dintre noi și fiecare client prin intermediul Site-ului pentru sau după transmiterea unei comenzi se vor realiza conform acestei Politici de Confidentialitate și Termenilor și Conditiilor afisate pe Site, dacă este cazul.
  • Dacă alegeți să deveniti membru al programelor oferite de noi („Membru”) – cu ocazia înscrierii în programme educative prelucrăm: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nașterii, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct. Furnizarea datei de naștere este opțională și o utilizăm exclusiv în vederea oferirii de discount-uri la programele oferite prin intermediul Site-ului Membrilor cu ocazia zilei lor de naștere.
  • Dacă participați la concursuri sau tombole– datele pe care le prelucrăm sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul și adresa dvs. (în acest ultim caz, doar dacă este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).În cazul în care doriți să vă înscrieți la concursurile și/sau tombolele organizate de noi, va trebui să completați un formular în baza căruia ne furnizați informațiile prevăzute mai sus.
  • Dacă pentru a plasa o comanda sau a ne contacta utilizați contul dumneavoastră de Facebook, Instagram, Linkedin sau Google, compania va prelucra datele publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail și/sau număr de telefon. Aceste date vor fi utilizate în afara platformei respective doar în măsura în care ați solicitat acest lucru, pentru a vă transmite o oferta sau datele necesare în vederea încheierii unui contract între noi si Dvs.
  Scopurile prelucrarii sunt: 1.2.1. Furnizarea de servicii respectiv livrarea serviciilor prin intermediul Site-ului. Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele și/sau serviciile solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodată, în vederea procesării plăților efectuate în cazul achiziției de produse online, prin intemediul Site-ului nostru putem procesa datele cardului dvs. bancar. Ne întemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (în sens larg) ca temei al procesării (inclusiv efectuarea livrărilor, procesarea plăților). 1.2.2. Comunicare Este posibil să ne solicitati asistență sau sa ne transmiteți comentarii, sugestii sau întrebări legate de site-ul nostru, de produsele și sau serviciile noastre precum și de procesarea datelor dvs. cu caracter personal. 1.2.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor și produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale. 1.2.4. Trimiterea de newsletter-uri Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile, webinarii și/sau tombolele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apăsând „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la dezabonare@dsdentalclinic.ro Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. 1.2.5. Concursuri, webinarii, conferințe și tombole În situatia în care vă înscrieți la concursurile, conferințele, webinariile și/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizați cu ocazia înscrierii la acestea. Ne întemeiem în acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi. 1.2.6. Înscriere ca Membru În cazul în care doriți să a participați la webminariile organizate de noi sau sa beneficiati de reduceri la achizitionarea serviciilor/ produselor noastre precum și șansa de a fi printre primii informați în legătura cu evenimentele organziate de noi, vă puteți înscrie ca Membru în programele oferite de noi. Cu aceasta ocazie veți primi un număr de identificare de Membru pe care vă recomandăm să îl mentionați de câte ori achizitionați produse/servicii de la noi în vederea acumulării de puncte sau, după caz, a aplicării de reduceri. Ne întemeiem în acest caz pe acordul dvs. de a ne furniza aceste date în vederea înscrierii ca ți Membru al programelor noastre cu scopul de a beneficia de facilitățile menționate mai sus. 2. Dacă sunteți reprezentant/persoană de contact/angajat/colaborator a unui client sau potențial client al nostru 2.1. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate către noi de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus. În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client. 2.2. Scopurile prelucrarii sunt: 2.2.1. Furnizarea de servicii si produseFolosim datele dvs. cu caracter personal pentru presta serviciile solicitate și/sau livra produsele/ serviciile comandate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri. 2.2.2. Comunicare Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate. 2.2.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor și produselor în baza unei obligații legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este îndeplinirea unei obligații legale. 2.2.4. Trimiterea de newsletter-uri Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile, webinarii si/sau tombolele organizate de noi dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la dezabonare@dsdentalclinic.ro Dacă sunteți partener de afaceri, colaborator sau furnizor al companiei (inclusiv o persoana intervievata de noi) 3.1. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:  numele dvs., adresa  de e-mail, telefonul, adresa dvs., imaginea dvs. precum și alte date cu caracter personal  pe care ni le veti furniza direct. 3.2. Scopurile prelucrarii sunt: 3.2.1. Întreținerea relației noastre contractuale Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii. 3.2.2. Comunicarea Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii. 3.2.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe îndeplinirea unei obligații legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este îndeplinirea unei obligații legale. 4. Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri/furnizor 4.1. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate către noi, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus. 4.2. Scopurile prelucrarii sunt: 4.2.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător. 4.2.2. Comunicarea Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător. 4.2.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si al produselor  noastre avand ca temei îndeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este îndeplinirea unei obligații legale. În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri/furnizor. 5. Dacă suntețiun vizitator al Site-ului Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați Site-ul www.dsdentalclinic.ro, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-uri, ebook-uri la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru. Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon. De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia. Utilizăm Google Analytics, Facebook, Pixel  si Cookie pe Site pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informații permit ne să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nicio informatie de identificare personala este inclusa in acest tip de raportare. Pentru detalii, consultați Politica noastră privind cookie-urile. (link) Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet. 6. Dacăaplicați pentru un job: Compania va prelucra urmatoarele categorii de date în contextul relației noastre cu dvs.: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct. Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul nostru. Ne întemeiem în acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract. Durata pentru care vă prelucrăm datele? Ca principiu, noi vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina noastra (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite). În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de dezabonare de la comunicarile comerciale prin transmiterea unui email la adresa dezabonare@dsdentalclinic.ro, compania va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite de noi. Totuși, dorim să vă informăm că dezabonarea de la comunicarile comerciale nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate  mai jos. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, compania va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de compania pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Daca ați aplicat pentru un job, odată ce poziția s-a ocupat, distrugem toate CV-urile primite în termen de maxim 45 de zile de la data ocupării poziției. Când și cum dezvăluim datele cu caracter personal? Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, compania poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină compania în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului  (de exemplu: firme de curierat, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii privind medicina muncii, firma de contabilitate) ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către companie prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  • pentru executarea contractului încheiat cu dvs. si/sau indeplinirea obligatiilor fiscale sau legale (firma de contabilitate pentru efectuarea plătilor, etc.).
Când și cum transferăm datele cu caracter personal? Datele cu caracter personal furnizate către comaniei pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. Ce drepturi aveți? În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către companiei, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea companiei cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către companie a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, compania să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către companie către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al companiei sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care compania noastra poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Contact Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: gdpr@dsdentalclinic.ro Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie si Google Analytics.  

POLITICA DE COOKI-URI

Un cookie este un fișier text pe care un site îl trimite browserului să-l stocheze pe dispozitivul dvs. pentru reţine informații despre dvs: informații de conectare, preferințe de limbă etc. Aceste cookie-uri sunt setate de noi și numite cookie-uri de prima parte. Star Parents SRL folosește și cookie-uri ale unor terțe părți pentru eforturile de marketing. Mai precis, folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire în următoarele scopuri:
  • Pentru a vă ajuta în navigarea pe internet;
  • Pentru a analiza modul în care explorați produsele și serviciile noastre;
  • Pentru asistență în eforturile noastre de marketing, inclusiv publicitate comportamentală,
Mai jos este o listă detaliată a cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru. Site-ul nostru este scanat cu ajutorul instrumentului nostru de scanare cookie în mod regulat pentru a menține o listă cât mai exactă posibil. Clasificăm modulele cookie în următoarele categorii:
  • Cookie-uri necesare
  • Cookie-uri de statistică
  • Cookie-uri de marketing
Cookie-uri necesare (1) Aceste cookie-uri vă ajută să creați un site ușor de utilizat, permițând funcții de bază cum ar fi navigarea pe pagini și accesul în zonele securizate ale site-ului.
Denumire cookies Descriere Tip Durata timp de expirare
PHPSESSID Preserves user session state across page requests HTTP Session
Website-ul nu poate funcționa corect fără aceste cookie-uri. Cookie-uri statistice (2) Aceste cookie-uri ajută proprietarii site-urilor să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile prin colectarea și raportarea informațiilor anonime.
Denumire cookies Descriere Tip Durata timp de expirare
_ga Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the web site. HTTP 2 years
_gat Used by Google Analytics to throttle request rate HTTP 1 day
_gid Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the web site HTTP 1 day
collect Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Pixel Session
Cookie-uri de marketing (3) Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări vizitatorii pe site-uri. Scopul este de a afişa reclame relevante şi captivante pentru utilizatorii individuali și, prin urmare, mai valoroase pentru editori și agenții de publicitate terțe.
Denumire cookies Descriere Tip Durata timp de expiare
_fbp Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. HTTP 3 months
fr Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. HTTP 3 months
tr Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. Pixel Session
   

Pin It on Pinterest